Aanbod Terpstra Houtbouw


Bij Houtbouw Terpstra is (bijna) niets te gek om uw ideen ten uitvoer te brengen. Voor elk type houten garage, houten berging, houten tuinhuis is het voor ons team van gespecialiseerde vaklieden elke keer een leuke uitdaging om uw wens te realiseren. Wij produceren in onze eigen fabriek, waarbij de kwaliteit uiteraard altijd voorop staat.


Heeft u andere ideeën die u graag aan ons wilt voorleggen? Geen probleem: wij denken graag met u mee. Wilt u meer weten over onze zienswijze van buitenleven? Wij laten graag zien hoe we ook uw specifieke wensen betaalbaar én volledig op maat in buitengewoon vakwerk vertalen.

Houten berging

Uw kostbare tuinspullen en fietsen onder dak in een standaard Berging. Door de veelzijdigheid die Houtbouw Terpstra u bied is het eindelijk mogelijk om uw wens ten uitvoer te brengen.

Bekijk ons aanbod

Tuinhuisjes

De tuinschuren zijn leverbaar in diverse modellen. Het dak van een tuinschuur heeft meestal een zadeldak (puntdak). Diverse uitvoeringen zijn mogelijk, van eenvoudig tot een exclusief.

Bekijk ons aanbod

Tuinhuizen

Een tuinhuis is tegenwoordig onmisbaar in de tuin. Deze sfeervolle vrijstaande tuinhuizenhebben een uitnodigende uitstraling en staan garant voor genieten in de heerlijke zomeravonden!

Bekijk ons aanbod

Tuinoverkappingen

Onder een houten tuinoverkapping verstaan we een vrijstaande overkapping waarbij 1 of 2 wanden geheel of gedeeltelijk zijn bekleed met een houtsoort naar keuze.

Bekijk ons aanbod

Kapschuren

Een houten kapschuur is een schuur met een open structuur waarbij een deel van de buitenwanden ontbreekt. Wel kan er een afgesloten deel in zitten zodat je altijd bepaalde spullen achter slot en grendel kunt zetten.

Bekijk ons aanbod

Garages

Als u een veilige parkeerplek voor uw auto wilt creeren of extra opbergruimte dan is een degelijke en solide garage van Houtbouw Terpstra het antwoord. Bijkomend voordeel is dat de auto ijsvrij blijft tijdens de vorstperiode.

Bekijk ons aanbod

Paardenboxen

Bent u op zoek naar een mooi en duurzaam onderkomen voor uw paard, dan bent u bij Houtbouw Terpstra aan het juiste adres. Deze Houten paardenstallen kunnen we in elk gewenste maat voor u maken.

Bekijk ons aanbod

Overige dierenverblijven

Bij Houtbouw Terpstra kunt u ook terecht voor allerlei andere soorten dierenverblijven dat wil zeggen een op maat gemaakt onderkomen voor uw dier of dieren.

Bekijk ons aanbod

Wij staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap.