Aanbod houten bergingen


Uw kostbare tuinspullen en fietsen onder dak in een standaard Berging. Door de veelzijdigheid die Houtbouw Terpstra u bied is het eindelijk mogelijk om uw wens ten uitvoer te brengen. Deze prachtige bergingen hebben een schitterend design en kunnen worden afgestemd op uw eigen ideeën.


Bijkomend voordeel is dat de prijs/kwaliteit verhouding bij deze modellen zeer gunstig ligt. Immers bij Houtbouw Terpstra wordt alleen maar gewerkt met houtmaterialen van de eerste kwaliteitscategorie


Wim

Type Wim is een berging met een lessenaarsdak. Een voordeel van een lessenaarsdak is de compacte hoogte van de berging.


Specificaties

Roel

Type Roel is een berging met een lessenaarsdak met zijoverkapping. Een toevoeging op het type Wim is een luifeldeel aan 1 van de zijden van de berging.


Specificaties

Karel

Type Karel is een berging met een zadeldak. Een zadeldak is een dak met twee dakschilden die aan de bovenzijde bij de nok samenkomen. Een zadeldak biedt tevens ruimte voor een kleine opbergzolder.


Specificaties

Harry

Type Harry is ook een berging met een zadeldak. Een zadeldak is een dak met twee dakschilden die aan de bovenzijde bij de nok samenkomen. Zadeldaken zijn de meest voorkomende daken. Een zadeldak biedt tevens ruimte voor een kleine opbergzolder.


Specificaties

Wij staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap.