Aanbod houten garages


Als u een veilige parkeerplek voor uw auto wilt creeren of extra opbergruimte dan is een degelijke en solide garage van Houtbouw Terpstra het antwoord. Bijkomend voordeel is dat de auto ijsvrij blijft tijdens de vorstperiode. We hebben een ruime keuze in houten garages .


Londen

Een garage van het type Londen is een garage met weinig opsmuk. Gewoon een degelijke strakke garage die bestand is tegen de weerselementen. De garagedeur kan bestaan uit een set openslaande deuren, een kanteldeur of een sectionaaldeur.


Specificaties

Liverpool

In plaats van een strakke houten garage type Londen heeft Liverpool juist meer ruimtelijke eigenschappen. Zoals luifeldelen aan de zijkant of voorkant. Ook kan er worden gekozen voor een open deel waar de auto in kan staan. Dit type garage versterkt de uitstraling van de woning. De garagedeur kan bestaan uit een set openslaande deuren, een kanteldeur of een sectionaaldeur.


Specificaties

Manchester

Het type Manchester kenmerkt zich door de dubbele garagedeuren. Deze garage is geschikt voor 2 of meer auto’s waarbij de ingang zicht bevind aan het kopse gedeelte. Een garagedeur kan bestaan uit een set openslaande deuren, een kanteldeur of een sectionaaldeur.


Specificaties