Aanbod tuinhuizen


Een tuinhuis is tegenwoordig onmisbaar in de tuin. Deze sfeervolle vrijstaande tuinhuizenhebben een uitnodigende uitstraling en staan garant voor genieten in de heerlijke zomeravonden! Deze tuinhuizen zijn door onze eigen maatwerk fabriek te verkrijgen in elke gewenste maatvoering, al dan niet uitgevoerd met een afgesloten gedeelte.

Deze tuinhuizenhebben dikke staanders van het duurzaame Douglas / lariks hout en daarmee creëert u een duurzame en mooie terrasoverkapping waarbij een natuurlijke en robuuste uitstraling goed tot uiting komt. Deze schitterende houten lariks / douglas tuinhuizen zijn te verkrijgen met een plat dak of een kapschuur type.


Uithuizen

Deze Tuinoverkappingen met zadeldak zijn werkelijk een lust voor het oog. Deze robuuste bouwwerken met hun indrukwekkende constructies en hun "oversized" dikke balken zijn erg sfeervol en doordat ze een afgesloten deel bevatten zijn ze ook nog eens erg praktisch. De meest voorkomende houtsoorten die worden toegepast op deze tuinoverkappingen zijn het zware lariks hout, het Scandinavisch hout of het super kwaliteitshout uit Siberie.


Specificaties

Eelderwolde

In tegenstelling tot type Uithuizen heeft type Eelderwolde geen zadeldak maar een plat dak. Ook deze houten tuinoverkappingen zijn werkelijk een lust voor het oog. Deze robuuste bouwwerken met hun indrukwekkende constructies en hun "oversized" dikke balken zijn erg sfeervol en doordat ze een afgesloten deel bevatten zijn ze ook nog eens erg praktisch De meest voorkomende houtsoorten die worden toegepast op deze tuinoverkappingen zijn het zware lariks hout, het Scandinavisch hout of het super kwaliteitshout uit Siberie.


Specificaties

Zwolle

Het type Zwolle is een houten tuinhuis waarbij het afgesloten deel het grootst is ten opzichte van een eventueel luifel deel. Het daktype is een plat dak waarbij een brede aluminium daktrim wordt toegepast. Omdat veel tuinen niet perse een haakse hoek hebben, is dit model uitermate geschikt om de ruimte optimaal te benutten.


Specificaties

Wij staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap.