Aanbod tuinschuren


De tuinschuren zijn leverbaar in diverse modellen. Het dak van een tuinschuur heeft meestal een zadeldak (puntdak).U kunt denken aan een exclusief tuinhuis, welke aansluit op uw eigen creatieve wensen, maar ook een meer eenvoudige uitvoering is mogelijk.

Ook is er veel keuze in gevelbekleding, denk maar eens aan vuren planken, douglas, Lariks, red cedar en zelfs kunststof. Elk materiaal heeft zo zijn eigen uitstraling. Het einddoel is een prachtig tuinhuis waar je op elk moment van het jaar met veel plezier van kunt genieten.


StaatsBos

Het Type StaatsBos is eigenlijk een kleine kapschuur welke door zijn geringere afmetingen erg geschikt is om als tuinhuis is te gebruiken. De (zij)luifel biedt genoeg ruimte om een gezellig bankje te herbergen. Vanuit de binnenkant heeft de luifel verrassend veel opbergruimte voor eventuele stoelhoezen en zomerstoelen. Deze opbergruimte ontstaat doordat de kap bij dit model asymmetrisch is.


Specificaties

Westerkwartier

Het Type Westerkwartier is een tuinhuis met een vaste binnen schuur waarbij er veel opbergruimte is voor tuinspullen zoals uw grasmaaier of tuingereedschap. Ook kunt u de ruimte gebruiken voor uw vrije tijds projecten met een ingebouwde werkbank. Om ook buiten te kunnen genieten na het harde werken, biedt de riante luifel een uitkomst en zit u altijd droog en beschut.


Specificaties

Wij staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap.